Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία Akrogiali rent a car είναι απο τα πρώτα γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινητων που ιδρύθηκαν στο νησί της Νάξου. Ιδρύθηκε το 1987 και μέχρι σήμερα αναγνωρίζεται για τον επαγγελματισμό, την αξιοπιστία, την ικανοποίηση των πελατών και είναι ένα από τα πιο δυναμικά και αναπτυσσόμενα γραφεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων στην τοπική αγορά. Τα τελευταία χρόνια προστέσαμε στον στόλο μας scooter's & quad για να καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες. Από τον ανανεωμένο στόλο μας μπορείτε να επιλέξετε κάθε τύπου καινούρια αυτοκίνητα μικρού ή μεγάλου κυβισμού, οικογενειακά καθώς και καινούρια scooter's και quad.

Διαθέτουμε ειδικές προσφορές (special offers) για όλο το χρονικό διάστημα που θα επιλέξετε το γραφείο και τις υπηρεσίες μας. Με την 30 ετή εμπειρία μας στον χώρο δεν σταματάμε να εξελισσόμαστε και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με δωρεάν παραλαβή και παράδοση στην τοποθεσία που επιθυμείτε (ξενοδοχείο, λιμάνι, αεροδρόμιο).

Το Akrogiali rent a car by professionals σας δίνει την δυνατότητα να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε τα απίστευτου κάλους φυσικά τοπία,τις αμμουδερες παραλίες, τα γραφικά χωριά, και τα ιστορικά μνημεία.

Enjoy the ride!