ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία μας Akrogiali Rent a Car είναι ένα από τα πρώτα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων στη Νάξο. Ιδρύθηκε το 1987, έχουμε αναγνωριστεί για τον επαγγελματισμό, την αξιοπιστία και την ικανοποίηση των πελατών μας, ξεπερνώντας όλες τις προσδοκίες. Είμαστε ένα από τα πιο δυναμικά και προοδευτικά γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών στην τοπική αγορά, με δέσμευση χαμηλής τιμής και φιλικής υποστήριξης για όλους τους πελάτες μας.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε προσθέσει σκούτερ και Quad”s για να καλύψουμε όλες τις μεταφορικές σας ανάγκες σε όλο το νησί. Από τον μεγάλο στόλο μας μπορείτε να επιλέξετε κάθε είδους αυτοκίνητο, μεγάλο ή μικρό, οικογενειακό, καθώς και νέα σκούτερ και atv’s. Είμαστε εδώ για να καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες μεταφοράς , ώστε να απολαύσετε τις διακοπές σας.

Προσφέρουμε ειδικές προσφορές καθ ‘όλη τη διάρκεια της περιόδου που επιλέγετε τα ενοίκια και  πάντα με την φιλική και άριστη υποστήριξή μας. Με την 30χρονη εμπειρία μας στις ενοικιάσεις οχημάτων, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με δωρεάν παραλαβή και παράδοση στο επιθυμητό μέρος που είναι επιθυμείτε, είτε πρόκειται για το ξενοδοχείο της επιλογής σας, το λιμάνι ή το Αεροδρόμιο της Νάξου.

Το Akrogiali Rent a Car Naxos σας δίνει την ελευθερία να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε την ομορφιά των απίστευτων τοπίων, των αμμώδεις παραλίες, των γραφικών χωριών και των ιστορικών μνημείων, με στυλ και άνεση.

Απολαύστε τη βόλτα!

Scroll to Top